Home Wie-is-wie Lauri De Wever

Lauri De Wever

Bestuurslid

Lauri De Wever is geboren in Aalst in 1994. Kort daarna is hij met zijn ouders naar Zwitserland verhuisd. Daar heeft hij zijn kleuter en lagere school gevolgd in de Franstalige stad Genève. Op 12-jarige leeftijd is hij teruggekeerd naar Aalst. Hier is hij afgestudeerd in het Technisch Instituut Sint-Maarten. Een Bachelor diploma secundair onderwijs in Economie & Geschiedenis heeft hij behaald aan de hogeschool Odisee te Brussel. Bovendien heeft hij een semester Amerikaanse geschiedenis gestudeerd aan de University of the Incarnate Word in San Antonio, Texas, in de Verenigde Staten van Amerika. Na een schakelprogramma studeert hij vandaag aan de Vrije Universiteit Brussel voor een master in geschiedenis.

Lauri De Wever is, sinds november 2014, de voorzitter van Jong N-VA Kanton Aalst. De grootste en charmantste politieke jongerenvereniging van Aalst. Een super toffe jeugdvereniging waar iedereen de kans krijgt om zijn/haar mening te laten horen en om actief deel te nemen aan de activiteiten waar ze samen met N-VA voor staan.

Al van jonge leeftijd is hij geïnteresseerd en geïnspireerd door politiek. Aan zelfbeschikkingsrecht, vrijheid en rechtvaardigheid hecht hij veel belang. Voor Vlaanderen gelooft hij in een diverse samenleving gebouwd op basis van de waarden van onze Vlaamse cultuur!


Lauri De Wever

Oud Voorzitter Jong N-VA Kanton Aalst
Bestuurslid N-VA Aalst

Lauri
Aalst
20 dec 1994